Feeling hot, hot, hot
Door: Maaike
Blijf op de hoogte en volg Maaike
26 Oktober 2008 | Australië, Alice Springs
Daarna gingen we terug naar ons kamp en krijgen we een tent toegewezen. Wel een luxe tent met een fatsoenlijk bed erin gelukkig! Het heeft 's nachts nogal gestormd dus veel slapen hebben we niet gedaan. Om 4 uur moest ik alweer op om naar de zonsopgang op Ayer's Rock te kijken. Robert ging niet mee want had geen zin meer. Na de mooiste zonsopgang van mijn leven gezien te hebben, heb ik een wandeling gemaakt om Ayer's Rock heen, samen met een oudere dame die in onze reisgroep zat. Lekker gekletst en van het uitzicht genoten. Daarna zijn we naar het cultureel centrum gegaan en hebben we wat geleerd over de Aboriginal cultuur. Nogmaals wow! Wat een mooie verhalen over de schepping etc. Ik was er echt helemaal stil van. Na het een en ander te hebben gezien en gelezen hebben we nog een rondje gelopen bij Ayer's Rock (Uluru) met een gids, die vertelde over de heilige plekken die aan de voet van de berg liggen.
Eigenlijk zouden we nog naar King's Canyon gaan, maar we zijn een dagje eerder naar Alice Springs gegaan. Het is hier nu (19.51) nog 32 graden, maar zeker te doen met een lekker briesje. De eigenaar van ons hotel is Nederlands dus het was weer even lekker babbelen in het Hollands. Morgen gaan we een dagje Alice Springs doen en overmorgen vliegen we naar Cairns om op zoek te gaan naar Nemo en Dory. Misschien dat ze in Cairns wel computers met USB-aansluiting hebben?!?!
26 Oktober 2008 - 12:28
Andries:
Er geen genoegen meenemen dat Robert geen zin had om vroeger op te staan om iets moois te zien !!! Eruit porren -
27 Oktober 2008 - 09:07
Arnold:
Zo, ik had alweer 1 extra verslagje gemist... Maar dat heb ik nu ingehaald.
En ik ben het met pap eens dat je Robert gewoon eruit moet gooien!
Geen zin om iets te bekijken...tsss. Hoe vaak kom je nu in Australie? Niet vaak lijkt me zo dus alles wat je kan zien is meegenomen.
Luiwammes!
Als je Nemo ziet, maak een paar mooie foto's :) -
27 Oktober 2008 - 10:04
Opa De Haar:
Kun je niet wat van de warmte naar ons over sturen het is hier maar kil.
Wat leuk omdat allemaal te zien geniet ervan.Opa